Sunday, April 11, 2010

Nelly

Sveiki,pristatau dar viena lėlytę -Nelly. Lipdyta iš prosculpt, 45 cm. Paskutiniu metu vėl norisi daug dirbti.
Sukūrus lėlę norėjosi poilsio,o dabar net gi nuovargio nejaučiu,norisi dar ir dar,kaip senais gerais laikais,kai tik pradėjau kurti lėles. Taip džiaugiuosi,nes buvo minčių ,kad jau išsisėmiau ir laikas kažką keisti.

















































11 comments:

  1. Laukiau tavo naujosios lėlytės, ir kažkodėl jaučiau, kad ji bus tikrai kitokia. Ir neapsirikau :-) Labai graži, įdomus spalvinis derinys, ir labai man patinka jos tiesūs peleniniai plaukai ir galvos apdangalas. Nežinau, ar dėl plaukų, ar dėl apdangalo, ar dėl žvilgsnio ir veido išraiškos, ji man atrodo labai protinga ir rimta . Ir tuo labai žavinga!

    ReplyDelete
  2. Ačiū Ieva. Ilgai dėliojau medžiagą,bijojau perlenkti ar nepataikyti,bet,kaip ir neblogai gavosi.Ir vardą jai norėjau kokį ledinį duoti,dėl jos išraiškos ir rūbų spalvos. Lėlės keičiasi savaime,bet čia jau nuo charakterio ir nuotaikos.

    ReplyDelete
  3. Man irgi labai labai si lele. Tokia, ypatinga, spalvinga... Akysdziugauja, beziuredamos - regeti tokia neapsakomas malonumas :)

    ReplyDelete
  4. Man tavo lėlių veideliai tai tiesiog idealūs... viskas, ir formos, ir spalvos, ir žvilgsnis... Spalvų derinys labai garžiai "pagautas".
    Jūrate, man rodos, tu jau lėles kurt galėtum užsimerkus su tokia tavo praktika ;) Reiktų ir man kažką su kepama mase pamėgint vėl, bet rankos jau pamiršusios, gal pas tave į mokymus įsiprašyt?
    Lauksim 'juroomos' pasisakymo dėl vardo;)

    ReplyDelete
  5. Man ši tavo lėlė irgi labai graži - gražus veidas, gražus rūbas. Veido išraiška labai subtiliai pagauta, tas žvilgsnis...Spalvų derinys superinis, labai mėgstu tokį derinį.

    ReplyDelete
  6. elegantiška ir principinga princesė:) greičiausiai iš Skandinavijos

    ReplyDelete
  7. Все ваши куклы просто великолепны!!! Красота!))

    ReplyDelete
  8. Sveikinu su kitokia lėle, ji turi kažkokio nenusakomo tyrumo...
    Viskas labai gražu, sėkmės, mieloji Mokytoja

    ReplyDelete
  9. Oi,ačiū visoms už įvertinimą ir malonius komentarus. Lėlė ir man labai patinka.
    Lipdyti,deja,užsimerkus negaliu,o norint išgauti gražu veidą, reik labai daug laiko,tuo labiau, iš kepamo plastiko.Malonu,kad randat tinkamus žodžius,lėlės apibūdinimui.
    Mila, приятно, что заходите в гости,спасибо.

    ReplyDelete
  10. Восхитительно!!!

    ReplyDelete
  11. Alia благодарю за отзыв.

    ReplyDelete