Tuesday, March 16, 2010

Malvina

Radau senokai lipdyta lėlės galvelę ir nutariau ja vis tik užbaigti.Jau tokiu kaip ir nedarau,vis keičiasi mano lėlės,kartais peržiūriu savo albumą,kiek daug jų yra,kaip tai keista pasidaro,kad tai aš jas padariau,na,bet malonu,ką ir kalbėti.Kur jos?kaip joms sekasi?
Tai va,pristatau-Malvina,iškart tas vardas prilipo,o,gal išsigandau,kad jau prizą-siurprizą reiks ruošti,mano brangioms viešnioms,kurios nori manę pagelbėti su pavadinimais.Laikas greit bėga,bus dar lėlių ,kurios neturės vardų ,bet labai norės kad būtu pavadintos.. Living doll



































4 comments:

  1. Gražiiiiiii, ryški, įspūdinga.
    Aš tai jau labai pretenduoju į prizą ir stengiuosi iš visų jėgų.

    ReplyDelete
  2. Man labai gražu kaip aplink akis žalsvai patonuota, ir rūbas labai dailiai krenta. Gerai, kad tą galvelę atradai, tikrai labai daili lėlė gavosi. Tiesa, Malviną kažkaip visada įsivaizdavau kažką susijusį su mėlyna spalva, bet kodėl gi ne:)

    ReplyDelete
  3. Aš irgi tikėjausi pamatyti Malviną mėlynais plaukais:) gal Karmen jai tiktų labiau? ugninga čigonė...dailios rankos. Labai įspūdinga galvos puošmena ir drabužiai. Ryšku...

    ReplyDelete
  4. Sveikos mergaites. Juroooma,aciu,manau,nelabai tau ir stengtis reiks,visad pataikai su pavadinimu.Pilka,dekoju,tonavimas labai pagyvina lele,tik kartais mes bijom,kad nepersistengti.Loretari,aciu,ilgai gulejo ta medziagele,bais ryski,bet lelei labai tinkanti.
    Del Malvinos,vat del to ir nemegstu tu pavadinimu,nes kiek zmoniu,tiek nuomoniu,manau,bet kokiu atveju-sunku pataikiti.
    Man ziurint i kitu autoriu leles,pavadinimas nieko nereiskia,nei jo atsimenu,nei akcentuoju,tinka ar ne.Leleje vertinu-ideja,kokybe,spalvas.Va teip,brangiosios.
    Lelyte jau rado savo namucius,tikuosi nauji seimininkai bus patenkinti.

    ReplyDelete